Επιστημονικές δράσεις

interior background(1)
Η συνεχής επιμόρφωση και εξειδίκευση, είναι γνώση και δύναμη

Η συνεχής ενημέρωση για τις εξελίξεις στην Ενδοκρινολογία και η επικαιροποίηση των θεραπευτικών επιλογών σύμφωνα με τα διεθνή νέα δεδομένα, αποτελεί δεδομένη επιστημονική πρακτική για τον Ενδοκρινολόγο κ. Δημήτρη Χατζηεμμανουήλ. Επί μία 30ετία, συμμετέχει σε μετεκπαιδευτικά μαθήματα και σεμινάρια, ως σύνεδρος και ως ομιλητής, σε πλήθος διεθνών και ελληνικών συνεδρίων Ενδοκρινολογίας και παρεμφερών ειδικοτήτων.

Στο Πανελλήνιο Συνέδριο Ενδοκρινών Αδένων και Μεταβολισμού 2008, ανακοίνωση του Ενδοκρινολόγο Δ. Χατζηεμμανουήλ με θέμα «Κλινικο-εργαστηριακή διερεύνηση της αδρενολευκοδυστροφίας»

Με δύο ομιλίες στο 12ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης Μεταβολισμού των Οστών, στη Λήμνο τον Μάιο του 2004, ο Ενδοκρινολόγος κ. Δημήτριος Χατζηεμμανουήλ. Θέματα των ομιλιών: «Πρωτοπαθής υπερπαραθυρεοειδισμός: Το νέο πρόσωπο μιας παλιάς νόσου» και «Η συμβολή της διεγχειρητικής μέτρησης PTH στην επιτυχή αντιμετώπιση του πρωτοπαθούς υπερθυρεοειδισμού»

Ο Ιατρός Δ. Χατζηεμμανουήλ, για την εξυπηρέτηση των ασθενών του επιπλέον των υπηρεσιών του στο Ιατρείο, παρέχει:

Υπερηχογραφικά κατευθυνόμενη παρακέντηση όζων του θυρεοειδούς με λεπτή βελόνη (FNA), σε συνεργασία του Ιατρού με έμπειρο καταξιωμένο Κυτταρολόγο.
Άυλη συνταγογράφηση, σε ασθενείς που ήδη παρακολουθεί, με τη συμπλήρωση της σχετικής φόρμας